onsdag 19 november 2008

åå !

Jag hörde att det hade gått bra på dressyren GRATTIS !

jag var med Denise i dag på rasten jag hörde nog mest hehe ha ha nej men du får inte göra så här snabbt MÅL ! det där med mål var jag för Denise skulle ju aldrig göra mål he he bara skoja det är roligt å skoja med henne för hon skojar med mig !

hej då jag kan inte hålla mig för skratt ! :)

måndag 17 november 2008

Rid,rid igår. gekås i fredas !


Jag var i gekås i fredags,

Ronja V ska få 2 jätte fina dressyr shabrak av mig "PS mamma men en då"

Jag köpte mig en klänning sedan köpte jag 2 reflex jackor fast den ena var ej så mycket reflex på den ena. Den med mycke reflex har jag när jag tränar smidigt va ?!


Ridning-

Jag hoppa lite i går det gick asa bra (förlåt gud) jag hade sat upp en bana sträcken är galopp vitta är hinderstöd och socker bitar, guld och silver är bommar de ljus blå är ronja och jag !

Vi skulle komma imellan socker bitarna och komma på det snea hindret sedan bomen sen hindret som låg på 20-25cm sedn skulle vi galoppera direkt efter å sakta av mellan socker bitarna och om om igen.


sen längde mamma bommen framför hindret och höjde till 30cm då blev det nästan som att komma i galopp det blev ett sådant språng iallafall ;)

Jo jag har också provat Anna Malins stövlar (perfekta Anna M) jag prova dem i passier sadlen (dressyr) sedan i john Whitaker sadlen (hopp) Tack Anna M för jag har fått köpa dina fina cavallo stövlar !

ses;)